PROMO. AZI, ora 21.00, „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae, pe Aleph News şi Mediafax.ro. Invitat Ing.Dr. Ioan Iordache, director executiv al Asociaţiei pentru Energia Hidrogenului

Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediţie a emisiunii ,,InSecuritate”, sâmbătă 25 septembrie, de la ora 21.00!

101 afișări
Imaginea articolului PROMO. AZI, ora 21.00, „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae, pe Aleph News şi Mediafax.ro. Invitat Ing.Dr. Ioan Iordache, director executiv al Asociaţiei pentru Energia Hidrogenului

,,InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae – invitat Ing.Dr. Ioan Iordache, director executiv al Asociaţiei pentru Energia Hidrogenului

Cum a ajuns Râmnicu Vâlcea, de la „Hackerville” la „Hydrogenville”? Cât loc are hidrogenul în mixul energetic al României? Unde se va folosi hidrogenul? Care sunt ramurile economice beneficiare?

Cum a ajuns trecerea de la chimie la energie marea provocare a secolului XXI? Ce mai lipseşte României pentru a prinde din urmă trenul hidrogenului? Cât hidrogen este în educaţie şi în cercetare?

De la bomba cu hidrogen la motoare pe hidrogen, care sunt, în România zilelor noastre, locul, percepţia şi etichetările oamenilor în ceea ce priveşte hidrogenul?

În fiecare sâmbătă, de la ora 21.00, afli răspunsuri de la invitaţii lui Bogdan Nicolae, în emisiunea „InSecuritate”. Trăieşte, ca să înveţi! Află, ca să te întrebi!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici