Jandarm RĂNIT cu un scaun aruncat din tribună, la meciul ”U” Cluj - FC Hermannstadt Sibiu

Un jandarm a fost lovit cu un scaun în cap aruncat din tribună, duminică, în timp ce se afla pe stadionul Cluj Arena pentru a asigura măsurile de ordine la meciul ”U” Cluj - FC Hermannstadt Sibiu.

1773 afișări
Imaginea articolului Jandarm RĂNIT cu un scaun aruncat din tribună, la meciul ”U” Cluj - FC Hermannstadt Sibiu

Jandarm RĂNIT cu un scaun aruncat din tribună, la meciul ”U” Cluj - FC Hermannstadt Sibiu

Purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, Ramona Pop, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că jandarmul a primit îngrijiri medicale la faţa locului de la un echipaj de ambulanţă.

„Un jandarm a fost lovit cu un scaun în cap şi a fost preluat de un echipaj de ambulanţă şi i se acordă îngrijirile medicale necesare. Aşteptăm să ne spună mai multe medicii. A fost un scaun aruncat din tribunele stadionului Cluj Arena”, a spus Pop.

Reprezentanţii ISU Cluj au declarat, la rândul lor, că un coleg se afla în apropierea incidentului şi a dat jandarmului primul ajutor, alături de colegii jandarmului, după care au intervenit imediat echipajele unui serviciu privat de ambulanţă.

Pe stadionul Cluj Arena s-a disputat, duminică, prima manşă a meciului de baraj pentru accederea în Liga 1 dintre echipele ”U” Cluj şi FC Hermannstadt Sibiu, scor 0-2.

Taguri:
jandarm,
rănire,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici