Lidia Buble se lansează şi în folclor

  • Lidia Buble este pasionată de mică de muzica populară
  • Artista de 27 de ani se pregăteşte să lanseze primele două albume din cariera ei
  • Lidia a lansat 19 hituri în cei 6 ani de când s-a lansat în muzică
1787 afișări
Imaginea articolului Lidia Buble se lansează şi în folclor

Lidia Buble se lansează şi în folclor

Lidia Buble a fost unul dintre invitaţii lui Marius Tucă, în a doua zi de emisie Aleph News. Artista a vorbit deschis despre cariera ei muzicală care a început dintr-o pură coincidenţă, dar şi despre noile ei proiecte la care nici nu te aştepţi. Lidia spune că pandemia i-a priit şi că a avut mai mult timp să se ocupe de următoarele proiecte.

Lidia lucrează la noile piese pop cât şi la cele de folclor împreună cu Damian Drăghici. Acesta a intrat în direct în emisiunea lui Marius Tucă şi a şi cântat la nai cunoscuta melodie populară „Cântă cucu bată-l vina”. Ce a urmat a fost un frumos duet neaşteptat.

Marius Tucă: Zi-mi un proiect important?

Lidia Buble: În primul rând, urmează să lansez primul meu album, vor fi 10 piese noi. Şi un al doilea album, care va fi o surpriză pentru toată lumea, o să descoperiţi şi o altă Lidia, din păcate până acum am ţinut cumva ascunsă treaba asta şi nu înţeleg de ce: voi lansa un album doar de folclor.

Marius Tucă: Ah, n-am ştiut, cânţi şi folclor?

Lidia Buble: Cânt foarte bine.

Marius Tucă: Din zona bănăţeană?

Lidia Buble: Din toate zonele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici