McDonalds pregăteşte marea redeschidere în Marea Britanie. Plafon de 25 de lire pe comandă

  • McDonalds va deschide 30 de restaurante de săptămâna viitoare în Marea Britanie şi Irlanda
  • Gigantul fast-food are deja în plan redeschiderea a 15 locaţii pentru livrare de miercuri
  • Britanicii vor avea la dispoziţie în iunie 900 de restaurante şi locaţii McDrive
2748 afișări
Imaginea articolului McDonalds pregăteşte marea redeschidere în Marea Britanie. Plafon de 25 de lire pe comandă

McDonalds pregăteşte marea redeschidere în Marea Britanie. Plafon de 25 de lire pe comandă

Gigantul de fast-food McDonald's intenţionează să redeschidă 30 de restaurante începând cu săptămâna viitoare în următoarea fază a planului său pentru a începe să servească din nou.
 
Lanţul de fast-food a comunicat deja că va redeschide începând de miercuri 15 restaurante pentru livrare.
 
"Săptămâna viitoare vom începe următoarea fază de redeschidere a altor 30 de restaurante-pilot în Marea Britanie şi Irlanda, care vor oferi servicii pe banda de mers începând din 20 mai", a declarat gigantul fast-food într-un comunicat.
 
„Plănuim să redeschidem tot business-ul nostru până la începutul lunii iunie.”
 
Cu toate acestea, pentru a încerca să nu aglomereze personalul şi să nu apară astfel blocaje,  lanţul aduce şi un plafon de comandă de 25 de lire sterline.
 
"Vom avea un plafon de 25 de lire sterline pe măsură ce ne adaptăm echipelor mai mici şi distanţării sociale în bucătăriile noastre", a spus McDonald's.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici