Mesaj Ro-Alert în Harghita: Trei urşi văzuţi în staţiunea Băile Tuşnad

Autorităţile din Harghita au emis, luni seara, un mesaj Ro-Alert, prin care populaţia a fost avertizată despre prezenţa a trei urşi în staţiunea Băile Tuşnad.

743 afișări
Imaginea articolului Mesaj Ro-Alert în Harghita: Trei urşi văzuţi în staţiunea Băile Tuşnad

Mesaj Ro-Alert în Harghita: Trei urşi văzuţi în staţiunea Băile Tuşnad

Potrivit reprezentanţilor ISU Harghita, trei urşi au fost văzuţi, luni seara, în staţiunea Băile Tuşnad.

Imediat după primirea apelului prin care au fost semnalate animalele, angajaţii ISU Harghita au emis un mesaj Ro-Alert, prin care populaţia a fost avertizată despre prezenţa urşilor.

La faţa locului intervin echipaje de jandarmi şi echipaje medicale de la SAJ Harghita.

Taguri:
urs,
ro alert,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici