Mihaela Buzărnescu, lăudată de una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume, înainte de confruntarea de la Charleston: Trebuie să fiu agresivă

Caroline Wozniacki (29 de ani, 13 WTA) a avut doar cuvinte frumoase la adresa Mihaelei Buzărnescu (31 de ani, 30 WTA) înaintea confruntării din optimile de finală ale turneului WTA de la Charleston, Statele Unite ale Americii, a treia directă.

720 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu, lăudată de una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume, înainte de confruntarea de la Charleston: Trebuie să fiu agresivă

Mihaela Buzărnescu, lăudată de una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume, înainte de confruntare: Trebuie să fiu agresivă

"Cu siguranţă, Mihaela nu e o sportivă în faţa căreia să joci uşor. E stângace, trimite o mulţime de mingi înapoi, se mişcă bine pe teren. A jucat bine înainte de accidentare şi, cu certitudine, îi place zgura. Cred că-i plac suprafeţele ceva mai lente, iar în trecut am avut meciuri complicate cu ea. Am crescut jucând contra ei la junioare, aşa că ne ştim bine. Trebuie să merg pe teren, să muncesc din greu şi să fiu agresivă", a declarat Wozniacki, în cadrul unei conferinţe de presă.

Aflată la un nivel bun în meciurile cu Magdalena Frech (6-1, 4-6, 7-5) şi Lauren Davis (6-3, 6-2), Mihaela a legat două victorii pentru prima dată din august 2018, iar faptul că a depăşit problemele cu care s-a confruntat în ultima perioadă o mulţumeşte:

"Sunt foarte fericită pentru a doua victorie la Charleston, dar mai ales pentru că în ambele meciuri de săptămâna asta am avut forţa să lupt pentru fiecare minge şi să mă bucur din nou de tenis. Fizic sunt acolo, psihic am evoluat mult şi simt că sunt pe drumul cel bun. Mulţumesc tuturor pentru susţinere!", a fost mesajul Mihaelei, pe o reţea socială.

Confruntarea din optimile de finală de la Charleston, turneu care se joacă pe zgură verde, va începe în jurul orei 22:00 şi va fi a treia dintre Wozniacki şi Buzărnescu. Daneza conduce cu 2-0, după victorii la US Open 2017 (6-1, 7-5 în primul tur) şi Australian Open 2018 (6-2, 6-3, tot în primul tur).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici