Noi atacuri la adresa lui Novak Djokovic: "Este un exemplu pentru milioane de oameni, dar a pus vieţile jucătorilor în pericol"

  • Noah Rubin, locul 225 ATP, l-a criticat pe Novak Djokovic
  • În urma turneului Adria Tour, mai mulţi jucători s-au infectat cu COVID-19
  • Antrenorul lui Djokovic, Goran Ivanisevic, a reacţionat la critici
461 afișări
Imaginea articolului Noi atacuri la adresa lui Novak Djokovic: "Este un exemplu pentru milioane de oameni, dar a pus vieţile jucătorilor în pericol"

Noi atacuri la adresa lui Novak Djokovic: "Este un exemplu pentru milioane de oameni, dar a pus vieţile jucătorilor în pericol"

 
Novak Djokovic şi-a pus lumea tenisului în cap, după turneul demonstrativ pe care l-a organizat în Croaţia. Liderul ATP, dar şi alţi jucători au fost depistaţi pozitiv la COVID-19. Tânărul Noah Rubin, numărul 225 în lume, l-a criticat pe Djokovic într-un interviu acordat pentru L'Equipe
 
"Aştept să văd ce se întâmplă cu poziţia lui de preşedinte în consiliul jucătorilor. Novak este un exemplu pentru milioane de oameni, dar a pus vieţile jucătorilor în pericol. Dacă ATP nu va sancţiona ceea ce s-a întâmplat, se va demonstra încă o dată că e interesată doar de starurile din tenis şi că acest sport este construit exclusiv în jurul lor", a spus Noah Rubin.
 
"E uşor să te dai deştept acum, iar Novak este atacat pentru că este foarte popular. Am impresia că toată lumea abia aştepta o mişcare greşită. A încercat să facă ceva măreţ, un turneu caritabil, după ce toţi am stat <<la închisoare>> timp de trei luni. 
Pot să accept criticile legate de petrecerea de la Belgrad, dar niciunul dintre jucătorii şi cei care au participat n-a spus că nu vrea să meargă acolo. Nimeni nu a fost forţat să se distreze, să danseze sau să îşi dea jos tricoul", a reacţionat antrenorul lui Djokovic, Goran Ivanisevic, în presa din Serbia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici