Noua tehnologie care îţi încarcă smartphone-ul în 15 minute

  • Qualcomm lansează Quick Charge 5.
  • Noua tehnologie încarcă bateria telefonului de la 0 la 100% în 15 minute.
  • Doar 5 minute îi ia să încarce bateria la jumătate.
1434 afișări
Imaginea articolului Noua tehnologie care îţi încarcă smartphone-ul în 15 minute

profimedia

Oppo, care recent a lansat un încărcător ce duce bateria telefonului mobil la 100% în 20 de minute, are concurenţă. Ba chiar recordul de 20 de minute i-a fost depăşit de Qualcomm, care a anunţat lansarea Quick Charge 5, scrie gadgets.ndtv.com.

În caz că eşti mereu pe fugă, un astfel de încărcător te-ar ajuta. Trebuie să ştii că noua tehnologie de încărcare rapidă, care este compatibilă cu viitoarele telefoane cu procesoare high end Snapdragon, îţi încarcă bateria complet în 15 minute. În doar 5 minute, bateria ta fi încărcată la jumătate.

Noua tehnologie este realizată pe bază de standard USB Power Delivery PPS şi este compatibilă şi cu telefoanele mai vechi, de la iPhone 7 încoace.

În plus, alimentarea la 100W+ face ca bateria să fie ţinută cu 10 grade Celsius mai rece, în timp ce încărcarea este cu 70% mai eficientă, faţă de Quick Charge 4.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici