Noul ambasador al Israelului soseşte, joi, la Bucureşti. Ce mesaj le transmite românilor | VIDEO

Ambasada Israelului anunţă că noul ambasador al Israelului soseşte joi la Bucureşti. David Saranga şi-a început cariera de diplomat tot în România, în urmă cu 20 de ani, unde a învăţat foarte bine limba română. Saranga o înlocuieşte pe Tamar Samash.

695 afișări
Imaginea articolului Noul ambasador al Israelului soseşte, joi, la Bucureşti. Ce mesaj le transmite românilor | VIDEO

Noul ambasador al Israelului soseşte, joi, la Bucureşti. Ce mesaj le transmite românilor | VIDEO

„David Saranga, noul ambasador al Israelului în România soseşte mâine (joi) la Bucureşti. În urmă cu 20 de ani, David Saranga şi-a început cariera diplomatică tot la Bucureşti, ca vice ambasador”, au delcarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Ambasadei Israelului în România.

De altfel, în videoclipul de prezentare realizat de Ministerul de Externe din Israel, noul şef al misiunii diplomatice israeliene îşi detaliază cariera, în limba română, pe care o stăpâneşte foarte bine.

„România are un loc important în inima mea. După 20 de ani mă întorc în România de care nu m-am despărţit niciodată. Amintirile, prietenii şi cultura română m-au însoţit până în ziua de astăzi. În Israel trăiesc 400.000 de evrei de origine română, care s-au intergrat perfect în toate domeniile. Comunitatea română reprezintă o legătură importantă între cele două state”, susţine Saranga în clipul de prezentare, publicat pe pagina de Facebook a Ambasadei Israelului în România.

David Saranga o înlocuieşte pe ambasadoarea Tamar Samash căreia, potrivit Ambasadei, îi expiră mandatul, ocazie cu care iese la pensie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici