O aeronavă s-a prăbuşit lângă Moscova. Nu există supravieţuitori

Un elicopter al armatei ruse s-a prăbuşit în apropiere de Moscova, iar toţi membrii echipajului Mi-8 au murit în urma incidentului, relatează The Moscow Times.

3840 afișări
Imaginea articolului O aeronavă s-a prăbuşit lângă Moscova. Nu există supravieţuitori

O aeronavă s-a prăbuşit lângă Moscova. Nu există supravieţuitori

Conform The Moscow Times, Ministerul rus al Apărării nu a dorit să devăluie numărul persoanelor decedae.  ”Un elicopter Mi-8 al forţelor aeriene care efectua un zbor de antrenament s-a prăbuşit într-o zonă izolată, aflată la 20 de kilometri de localitatea Klin, din regiunea Moscovei, în jurul orei 20.00. Echipajul a murit în urma rănilor suferite”

Elicopterul zbura fără muniţie în momentul accidentului. Ministerul Apărării nu a dezvăluit numărul de victime, dar agenţiile de ştiri ruse au raportat că trei membri ai echipajului au fost ucişi. Aparatul de zbor s-a prăbuşit din cauza unor probleme tehnice, spun oficialii armatei.

Bilanţul deceselor în Rusia

„Centrul de monitorizare la nivel naţional pur şi simplu nu a luat în calcul numărul de decese din ultimele zile”, scrie Tayga.info. Datele centrului naţional au indicat 74 de decese în ultimele zile, în zece regiuni din Siberia, însă, potrivit Tayga.info, în realitate ar exista 90 de decese cauzate de COVID-19. Potrivit centrului naţional de monitorizare din Rusia, bilanţul în această ţară a ajuns la 290.678 cazuri de infectare şi 2.722 decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici