O angajată a Penitenciarului Târgu-Jiu s-a autoizolat la domiciliu din cauza coronavirusului

  • O angajată a Penitenciarului Târgu-Jiu a decis să se autoizoleze pentru 14 zile la domiciliu
  • O vecină de a femeii a interacţionat cu italianul confirmat cu noul coronavirus, în timpul vizitei pe care acesta a făcut-o în România.
  • Reprezentanţii penitenciarului au declarat că nu a fost cazul unui contact direct între angajată şi vecina acesteia
1379 afișări
Imaginea articolului O angajată a Penitenciarului Târgu-Jiu s-a autoizolat la domiciliu din cauza coronavirusului

O angajată a Penitenciarului Târgu-Jiu s-a autoizolat la domiciliu din cauza coronavirusului

O angajată a Penitenciarului Târgu-Jiu a decis să se autoizoleze pentru 14 zile la domiciliu, după ce o vecină a ei a interacţionat cu italianul confirmat cu noul coronavirus, în timpul vizitei pe care acesta a făcut-o în România.

Reprezentanţii Penitenciarului Târgu-Jiu au declarat, pentru MEDIAFAX, că un angajat al instituţiei a decis să se izoleze la domiciliu.

„Avem o singură persoană, un cadru al Penitenciarului, care se află în autoizolare voluntară la domiciliu. Probabil, în momentul în care a avut ceva suspiciuni, s-a prezentat la DSP şi acolo s-a luat această măsură a autoizolării voluntare la domiciliu. În niciun caz nu este vorba de un contact direct cu una dintre cele două persoane, ori italianul care a tranzitat Gorjul, ori persoana care este internată acum la Matei Balş, deci nu a fost contact direct", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Lavinia Lupu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Târgu-Jiu.

Potrivit unor surse locale, este vorba de o femeie, unul dintre psihologii Penitenciarului. Aceasta nu prezintă simptome, dar s-a autoizolat după ce, vecina sa, din localitatea Drăguţeşti, angajată a primăriei din localitate, a interacţionat cu italianul infectat cu noul coronavirus, susţin sursele citate.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Gorj nu au oferit, deocamdată, detalii despre acest caz.

Cei doi italieni, care au vizitat România, au fost surprinşi de camerele de supraveghere ale Primăriei Drăguţeşti, însoţiţi de patronul unei tâmplării din Gorj, la care este angajat şi tânărul confirmat cu noul coronavirus şi internat la Institutul Matei Balş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici