„Ochii pe mine!,” cu Vlad Craioveanu. Invitaţi: Augustin Zegrean, fostul preşedinte CCR, Cristian China-Birta, consultant social media şi Anita Panait - Consultant comunicare HoReCa

103 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!,” cu Vlad Craioveanu. Invitaţi: Augustin Zegrean, fostul preşedinte CCR, Cristian China-Birta, consultant social media şi Anita Panait - Consultant comunicare HoReCa

„Ochii pe mine!,”cu Vlad Craioveanu. Invitaţi: Cristian China-Birta, consultant social media şi Anita Panait - Consultant comunicare HoReCa

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 29 Martie, de la ora 23.00.

Cu fostul preşedinte al CCR, Augustin Zegrean, vorbim despre drepturile şi libertăţile oamenilor în contextul pandemiei. Putem să stăm la nesfârşit în case? Au deschis protestele din noaptea de 28 spre 29 martie ,,Cutia Pandorei”? Îşi vor cere oamenii, în continuare, în stradă respectarea drepturilor şi libertăţilor sau guvernaţii îşi vor schimba şi ei puţin strategia?

Cristian China-Birta îţi vorbeşte despre marketing şi burnout digital, în vremuri în care masca şi distanţarea socială au devenit cuvintele de ordine.

Ce ar mai fi de spus despre ZEN într-o lume în care pandemia a schimbat iremediabil obiceiurile noastre de consum, dar şi modul de a relaţiona cu cei din jur?  Atunci când spui ,,nu” cuiva, îţi spui de fapt ,,da” ţie? Învaţă de la ,,Chinezu”, un redutabil consultant de social media!

Trecem apoi la un domeniu în care pandemia a făcut ravagii şi anume Industria Ospitalităţii. Anita Panait îţi spune de ce oamenii din HoReCa au ajuns la capătul răbdării, care sunt soluţiile concrete pentru salvarea business-urilor, dar şi previziunile în materie de antreprenoriat pentru 2021.

O ediţie specială ,,Ochii pe mine!” pe care nu vrei să o ratezi luni, 29 Martie, începând cu ora 23.00, la Aleph News!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici