„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu. Invitaţi la Aleph News: Gabriela Szabo, campioană olimpică, Vlad Fiscutean, expert social media şi Aluziva, influencer

351 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu. Invitaţi la Aleph News: Gabriela Szabo, campioană olimpică, Vlad Fiscutean, expert social media şi Aluziva, influencer

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 4 februarie, de la ora 23.00.

Nu ne luăm la întrecere cu Gabriela Szabo – ar fi perdant, cunoscându-i palmaresul – însă Vlad Craioveanu o provoacă la o discuţie despre soarta sportului în vremea Covid-19, despre puterea competiţiei, performanţă şi campionii care te inspiră. Astăzi, resetează-ţi traseul şi priveşte viaţa ca pe o cursă!

Şi după ce ai făcut afacerea vieţii, uitându-te la  ,,Ochii pe mine!”, rămâi cu noi să aflăm împreună povestea celor 17 ani de Facebook. Vlad Fiscutean şi Aluziva îţi răspund la întrebarea ce-am fi fost dacă n-ar fi existat Facebook-ul? Şi de ce îl ,,înşelăm” din ce în ce maim ult şi mai des cu TikTok-ul şi Instagramul? Oare ce mai pregăteşte Mark Zuckerberg şi cum arată reţeaua viitorului?

Te invit la o emisiune pe care nu trebuie să o ratezi joi, 4 februarie, începând cu ora 23.00, la Aleph News! Stai cu ochii pe noi şi cât mai mult share&like!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici