,,Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu, invitaţi la Aleph News - Irina Pinţoi, Managing Partener Talentor România şi Magda Mihăilă, actriţă de stand-up comedy

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 8 decembrie, de la ora 21.00!

282 afișări
Imaginea articolului ,,Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu, invitaţi la Aleph News - Irina Pinţoi, Managing Partener Talentor România şi Magda Mihăilă, actriţă de stand-up comedy

,,Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu, invitaţi la Aleph News - Irina Pinţoi, Managing Partener Talentor România şi Magda Mihăilă, actriţă de stand-up comedy

Epidemia de coronavirus a schimbat total regulile pe piaţa forţei de muncă. În timp ce unii oameni şi-au pierdut job-urile, mulţi dintre angajaţi sunt, de luni bune, în telemuncă. Irina Pinţoi, invitata lui Vlad Craioveanu, îţi spune cum au reacţionat firmele în privinţa politicii de recrutare pe fondul crizei, unde se află piaţa muncii în acest moment, dar şi care sunt perspectivele viitoare?

Şi de la lucruri care ne-au cam dat insomnii în ultima perioadă, haideţi să ne bucurăm de prezenţa Magdei Mihăilă, cea care l-a făcut să râdă în hohote pe celebrul actor Jerry Seinfeld.

Românca locuieşte în prezent în Franţa, fiind manager de comunicare la o cunoscută asociaţie mondială din domeniul sănătăţii. În timpul liber face ceea ce îi place şi o reprezintă cel mai bine: stand-up comedy în franceză, engleză, spaniolă şi română, în diverse ţări din Europa sau SUA.

Eşti pregătit pentru o porţie sănătoasă de râs? Stai cu ochii pe Vlad Craioveanu, într-o ediţie pe care nu vrei să o ratezi, marţi, 8 decembrie, începând cu ora 21.00, la Aleph News!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici