„Ochii pe mine! ”, cu Vlad Craioveanu - invitaţi la Aleph News, Marian Staş, expert în educaţie, Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi Alexandru Cojocaru, Psihoterapeut & Personal Coach

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 21 ianuarie, de la ora 23.00!

432 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine! ”, cu Vlad Craioveanu - invitaţi la Aleph News, Marian Staş, expert în educaţie, Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi Alexandru Cojocaru, Psihoterapeut & Personal Coach

„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu - invitaţi la Aleph News, Marian Staş, expert în educaţie şi Alexandru Cojocaru, Psihoterapeut & Personal Coach

Marian Staş îţi vorbeşte despre importanţa scolilor- pilot, dar şi despre cum putem să facem şcoală pe bune în România lui 2021. Ieşim din pandemie mai imunizaţi, dar cu mai mulţi analfabeţi funcţionali?

Cultivă şcoala românească un sistem de valori de secol XXI?

Raed Arafat îţi spune care sunt şansele redeschiderii restaurantelor, a şcolilor şi a locurilor de joacă, dar şi cum va decurge procesul de vaccinare pentru a se ajunge la mult visata imunizare în masă.

Cu psihoterapeutul Alexandru Cojocaru facem o radiografie a perioadei pe care o trăim. Cu schimbări, cu dileme, cu controverse, cu stări contradictorii, dar şi cu ceva speranţă la gândul imunizării şi la recâştigarea normalităţii. Temă de gândit: ce vom face cu vieţile noastre când ni le vom lua înapoi?

O ediţie specială ,,Ochii pe mine!”, cu una bucată educaţie, una bucată terapie, aşa cum îi stă bine lui Craioveanu, joi, 21 ianuarie, începând cu ora 23.00, la Aleph News!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici