Ochii pe mine! Raluca Kişescu, Business Consultant şi scriitoare: ”Visez să fac lucruri care să conecteze oameni şi culturi. Visez să pun generaţiile împreună!”

  • Raluca Kişescu: ,,Cartea mea este singurul loc în care am lăsat momentele astea fireşti, umane, tocmai ca să vadă oricine citeşte că nu e nimic de supraomenesc”
  • Raluca Kişescu: ,,Nu pot să-mi imaginez viaţa fără familia mea şi fără prietenii apropiaţi. Fără unicorni şi fără mare...”
  • Raluca Kişescu, despre lansarea cărţii: ,,Îmi doresc să fie o petrecere găzduită de Ambasada Braziliei pentru că această carte spune cum am alergat de la birou la Rio.”
165 afișări
Imaginea articolului Ochii pe mine! Raluca Kişescu, Business Consultant şi scriitoare: ”Visez să fac lucruri care să conecteze oameni şi culturi. Visez să pun generaţiile împreună!”

Raluca Kişescu, Business Consultant & Trainer for Teens, dar şi scriitoare, vorbeşte în emisiunea ,,Ochii pe mine!”, de la Aleph News, despre drumul la business la scriitură.

Invitata lui Vlad Craioveanu îţi spune de ce ar trebui să citeşti ultima ei carte – ,,Povestea Unicornului care a alegat de la birou la Rio”, publicată la editura Curtea Vechje Publishing – şi când va avea loc lansarea. Fireşte, una online, ţinând cont de vremuri şi de restricţii!

Despre Raluca Kişescu îţi spun că a fost director de marketing timp de 10 ani pentru Avon România şi Moldova, o experienţă care ţi-a adus titlul de „Marketerul Anului” şi premiul pentru Excelenţă în responsabilitatea socială.

Se fereşte însă să fie catalogată ca fiind o femeie de succes, mărturisind că face doar ceea ce-i place, fără să le considere sacrificii supreme.

,,Sunt un om normal, sunt leneşă, câteodată am stări de panică şi anxietate. În cartea mea, este singurul loc în care am lăsat momentele astea fireşti, umane, tocmai ca să vadă oricine citeşte că nu e nimic de supraomenesc.”

Raluca Kişescu: ”Împreună cu alte trei prietene, ţinem un grup care se cheamă Bunici de viitor

Îi place să exploreze mai multe specializări şi simte mereu nevoia să se reinventeze. Momentan, ţine cursuri de business, oferă consultanţă pe zona de marketing şi scrie  cărţi. Raluca Kişescu îţi spune ce îşi doreşte să facă pe viitor şi care sunt dorinţele pe care speră să le concretizeze.

”Visez să locuiesc undeva unde sunt minim 24 de grade pe tot timpul anului, să pot să umblu în papuci şi în şlapi şi să nu fie nevoie să fiu zgribulită de frig. Visez să fac lucruri care să conecteze oameni şi culturi. Visez să pun generaţiile împreună pentru că mi se pare că se face o segregare. Împreună cu alte trei prietene, ţinem un grup care se cheamă “Bunici de viitor” şi este dedicat comunităţii 60+ pe care noi spunem că vrem să îi informăm şi să îi împrietenim.”

Raluca Kişescu: ,,Îmi doresc să fie o petrecere care să fie găzduită de Ambasada Braziliei”

Raluca Kişescu îţi spune când va avea loc despre lansarea cărţii ,,Povestea Unicornului care a alergat de la birou la Rio” şi care este planul pentru atunci când vom ieşi din pandemie.

,,O să vă invit online deocamdată, pe 12 martie, o să fie o lansare online la ora 12:00 şi o să anunţăm împreună cu Curtea Veche Publishing şi cu invitaţii, după care aş vrea să fac o petrecere la vară. Sper ca lucrurile să decurgă bine şi îmi doresc să fie o petrecere care să fie găzduită de Ambasada Braziliei pentru că această carte spune cum am alergat de la birou la Rio.”

Raluca Kişescu, despre lucrurile fără de care nu-şi imaginează lumea: ,,Fără să apuc şansa asta să ajung şi eu pe Marte cu Elon Musk...”

,,Nu pot să-mi imaginez viaţa fără familia mea şi prietenii apropiaţi. Fără unicorni şi fără mare. Cărţi pe care să le citesc...”, conchide invitata lui Vlad Craioveanu.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici