(P) Grupul de firme TRANSPECO şi GASPECO donează peste 600.000 lei pentru susţinerea combaterii pandemiei COVID-19

În aceste vremuri foarte grele societăţile româneşti susţin combaterea pandemiei COVID-19, astfel şi societăţile TRANSPECO L&D SA şi GASPECO L&D SA, deţinute de către dl Borcea Cristian şi dl Gâdoiu Corneliu, se implică aşa cum au anunţat săptămâna trecută pe reţelele de socializare în lupta împotriva pandemiei prin acordarea de ajutoare financiare mai multor instituţii medicale implicate în această luptă.

1345 afișări
Imaginea articolului (P) Grupul de firme TRANSPECO şi GASPECO donează peste 600.000 lei pentru susţinerea combaterii pandemiei COVID-19

(P) Grupul de firme TRANSPECO şi GASPECO donează peste 600.000 lei pentru susţinerea combaterii pandemiei COVID-19

Până în prezent s-au donat:

  • 200.000 lei către Spitalul Clinic Colţea cu suportul d-lui Dr. Cristian
  • 200.000 lei către Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Matei Balş cu suportul d-nei Dr. Brînzea
  • 25.000 lei către Spitalul Militar Piteşti cu suportul d-lui Director Tudor
  • 100.000 lei pentru campania „Români Împreună” în cadrul teledonului organizat de Fundaţia Mereu Aproape.

În perioada următoare companiile TRANSPECO L&D SA şi GASPECO L&D SA vor îndeplini formalităţile pentru un nou ajutor în valoare de 100.000 lei către Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila şi Spitalul Militar ROL 2 din Otopeni, susţinând astfel lupta împotriva pandemiei COVID-19.

Reprezentanţii celor două companii au anunţat că în ciuda condiţiilor foarte grele la care suntem cu toţii forţaţi să răspundem, vor continua să ofere toate produsele şi serviciile, oferind astfel continuitate în derularea activităţii partenerilor şi clienţilor de pe întregul lanţ operaţional, la nivel naţional.

TRANSPECO L&D, companie care a obţinut anual numeroase premii de excelenţă, este principalul operator de transport produse petroliere din România, lider în aprovizionarea cu carburant şi GPL precum şi alte soluţii de transport pentru clienţii săi, companii naţionale şi multinaţionale. TRANSPECO dispune de o flotă de autovehicule de diverse capacităţi ce funcţionează în cele mai bune condiţii, fiind desemnată compania cu cea mai bună flotă de transport din ţară în ultimii patru ani. TRANSPECO este unul dintre cei mai mari contribuabili la bugetul de stat din România pentru domeniul transporturilor rutiere.  Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul TRANSPECO.

GASPECO L&D este cel mai important jucător din piaţa de GPL, şi nu numai, fiind prezent în piaţa de vânzări en detail de butelii aragaz, propan, autogaz, carburant, bitum rutier, precum şi în piaţa de vânzări engross. Sunt mai mult de 7 ani de când “Calitatea, Siguranţă şi Tradiţia” au devenit parte din sloganul companiei, transformându-se astfel şi într-un sistem de valori. Totodata GASPECO este unul dintre cei mai mari contribuabili la bugetul de stat din România pentru domeniul GPL.  Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul GASPECO.

Sănătatea şi siguranţa tututor angajaţilor, clienţilor şi furnizorilor TRANSPECO şi GASPECO, este şi rămâne o prioritate, mai ales în aceste zile când ameninţarea pandemică obligă şi responsabilizează pe toată lumea în activarea măsurilor de prevenţie privind riscul infectării cu COVID 19. Este foarte important pentru noi toţi, să ne continuăm activitatea în condiţii de siguranţă şi împreună să sperăm că perioada dificilă va fi depăşită cât mai curând.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici