(P) Parcului20, singurul proiect rezidenţial smart-home din România. Cum arată apartamentele „inteligente”?

Lucrările la ansamblul Parcului20, dezvoltat de Cordia România, încep în luna februarie 2019. Încă din etapa de construcţie, apartamentele din proiect, dintre care peste jumătate se încadrează în plafonul de preţ pentru TVA 5%, sunt echipate cu sisteme smart-home de ultimă generaţie. Situat la doar şase minute de mers cu bicicleta de parcul Herăstrău, proiectul rezidenţial oferă şi alte facilităţi deosebite viitorilor săi locatari. Care sunt acestea?

3691 afișări
Imaginea articolului (P) Parcului20, singurul proiect rezidenţial smart-home din România. Cum arată apartamentele „inteligente”?

(P) Parcului20, singurul proiect rezidenţial smart-home din România. Cum arată apartamentele „inteligente”?

Complexul rezidenţial Parcului20, situat în zona Expoziţiei din nordul Bucureştiului, la şase minute de mers cu bicicleta de parcul Herăstrău, este cel mai recent proiect Cordia România şi singurul din România ale cărui apartamente sunt echipate cu tehnologie Gewiss, sisteme smart-home dezvoltate de unul dintre liderii pieţei de profil. Gewiss are o experienţă de aproape aproape 50 de ani în furnizarea de tehnologii pentru dezvoltări imobiliare, cu accent pe eficienţa energetică şi uşurinţa în utilizare.

Sistemele smart-home integrate ale celor 469 de apartamente ale ansamblului rezidenţial sunt configurate pentru a asigura control, securitate şi economii ale consumului de energie. Ele pot fi adaptate oricărei preferinţe personale direct de pe telefon sau de pe tabletă prin intermediul aplicaţiei uşor de utilizat, cu interfaţă simplă şi intuitivă.

În plus, beneficiarii se bucură şi de economii privind costurile de întreţinere ulterioare ale sistemelor smart-home. Spre deosebire de majoritatea soluţiilor de pe piaţă, Parcului20 oferă sisteme deschise cu un grad mare de fiabilitate şi flexibilitate, în care diferitele componente pot fi înlocuite, îmbunătăţite sau suplimentate cu uşurinţă fără a influenţa restul funcţiilor.

Printre alte elemente diferenţiatoare ale ansamblului Parcului20 se numără grădina privată de 3.000 de metri pătraţi, parcare pentru biciclete, grădină yoga şi echipament outdoor pentru calistenia. Parcului20 este situat într-o zonă cu acces facil la mijloace de transport în comun, precum autobuze, tramvaie şi metrou.

 

Comunitatea Parcului20 deja se conturează! Peste 20 de rezervări au fost semnate în ultimele două luni, de la studiouri şi apartamente cu două camere până la duplexuri cu cinci camere. Şi tu poţi alege unul dintre apartamentele disponibile în 30 de configuraţii, mai ales că mai mult de jumătate dintre acestea se încadrează în plafonul de preţ pentru TVA 5%.

Pentru mai multe detalii şi programări pentru vizionare vizitaţi site-ul Parcului20 sau contactaţi-ne la numărul de telefon 075 777 55 11.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici