Pacienţi vindecaţi după ce au primit transfuzii de plasmă. Ţara europeană care a obţinut rezultate pozitive

Austria a spus că mai mulţi pacienţi cu coronavirus au fost vindecaţi după ce au primit transfuzii cu plasma din sânge, de la persoanele care s-au vindecat de virus.

1534 afișări
Imaginea articolului Pacienţi vindecaţi după ce au primit transfuzii de plasmă. Ţara europeană care a obţinut rezultate pozitive

Pacienţi vindecaţi după ce au primit transfuzii de plasmă. Ţara europeană care a obţinut rezultate pozitive

 

Conform The Guardian, tratamentul a fost testat în mai multe ţări, dar există încă puţine date medicale despre eficacitatea acestuia. Trei pacienţi care au avut transfuzii la un spital din sud-estul oraşului Graz sunt acum vindecaţi, a declarat într-o conferinţă de presă Robert Krause, specialist în boli infecţioase.
 
De asemenea, el a spus că este „o opţiune pentru pacienţii selectaţi şi nu este uşor transferabil această măsură” oricărui pacient bolnav de virus. Doi dintre cei trei pacienţi aveau alte boli şi sisteme imunitare foarte slăbite. Un total de 20 de persoane au fost tratate în Austria cu terapia, care foloseşte o parte din sângele bogat în anticorpi, cunoscut sub numele de plasmă convalescentă, de la pacienţii cu COVID-19.
 
Crucea Roşie a lansat joi un apel urgent către donatorii de plasmă pentru a permite testarea mai largă a acestei terapii, care este încă experimentală. Până în prezent, în Austria s-au făcut aproximativ 200 de donaţii.
 
Austria a trecut fără o creştere a numărului cazurilor de COVID-19 prima etapă de relaxare a restricţiilor instituite pentru a opri răspândirea noului coronavirus şi continuă astfel următoarea etapă a acestui plan de relaxare. Pe 15 mai se vor deschide cafenelele şi restaurantele.
 
În Austria au fost diagnosticate 15,673 de cazuri cu noul virus, 13.698 de pacienţi vindecaţi şi 609 de decese, conform datelor furnizate de worldometeres.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici