Percheziţii la clanuri mafiote care vând heroină. Circa 20 de persoane vor fi audiate la DIICOT

  • Mai multe percheziţii au avut loc, joi, la clanurilor Zoicăreni, Toboşari şi Cocalari, care se ocupă cu vânzarea de heroină
  • Un număr de 22 de persoane vor fi audiate la DIICOT, transmite, joi seara, Poliţia Română.
823 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la clanuri mafiote care vând heroină. Circa 20 de persoane vor fi audiate la DIICOT

Percheziţii la clanuri mafiote care vând heroină. Circa 20 de persoane vor fi audiate la DIICOT

Joi, poliţiştii de la Serviciul Antidrog şi procurorii DIICOT au derulat o operaţiune de combaterea traficului de droguri de mare risc (heroină) şi a operaţiunilor cu substanţe psihoactive.

„Astfel, în baza mandatelor obţinute de la Tribunalul Bucureşti, poliţiştii antidrog au efectuat 19 percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov”, conform sursei citate.

În urma acestor activităţi, până în prezent, au fost ridicate 200 de grame de heroină, 50 de doze de heroină, pregătite pentru comercializare, 10 grame şi 17 doze de psihoactive, 59 de comprimate de metadonă, 6 alte comprimate, 14.600 de lei, 250 de euro, 4 cântare electronice de precizie, 10 kilograme de tutun, 15 obiecte ce ar putea fi folosite în lupta corp la corp (furci, topoare, satare, cuţite) şi diferite obiecte cu valoare probatorie.

Au fost puse în executare 22 de mandate de aducere, membrii unor grupări infracţionale urmând să fie duşi în faţa procurorului DIICOT, pentru audieri şi luarea măsurilor legale.

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru MEDIAFAX, că este vorba despre membri ai clanurilor Zoicăreni, Toboşari şi Cocalari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici