Pfizer creşte numărul de doze de vaccin pe flacon

O să avem mai mult vaccin, dar nu acum. Pfizer îşi ajustează livrările de vaccin pe baza posibilităţii de a extrage şase doze dintr-un flacon.

4303 afișări
Imaginea articolului Pfizer creşte numărul de doze de vaccin pe flacon

Pfizer îşi ajustează livrările de vaccin, bazându-se pe şase doze de vaccin pe flacon

Aşa că nu o să primim acelaşi număr de flacoane, din care să extragem mai mult vaccin, ci mai puţine flacoane şi trebuie să ne descurcăm să avem randamentul maxim. 

O să ne păstrăm angajamentele de livrare pe lângă state conform comenzilor care au fost făcute - acestea s-au bazat mereu pe numărul total de doze, nu de flacoane, a transmis Pfizer. 

De săptămâna viitoare, Pfizer a anunţat că va reveni la calendarul stabilit al livrărilor, după ce tranşele livrate săptămâna aceasta au fost mai mici. Producţia la nivel mondial va creşte anul acesta de la 1,3 la 2 miliarde de doze de vaccin pe baza ajustărilor la şase doze şi pentru că serul va fi produs în noi fabrici, cel mai probabil din Germania. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici