Poveştile anului din showbiz - de la procesul lui Johnny Depp la palma lui Will Smith de la Oscaruri

De la o palmă şocantă de la Oscaruri la o formaţie ABBA virtuală care urcă pe scenă, anul acesta o serie de poveşti din domeniul divertismentului au dominat titlurile ziarelor.

484 afișări
Imaginea articolului Poveştile anului din showbiz - de la procesul lui Johnny Depp la palma lui Will Smith de la Oscaruri

Poveştile anului din showbiz - de la procesul lui Johnny Depp la palma lui Will Smith de la Oscaruri

Mai jos sunt câteva dintre cele mai importante momente

  •  Will Smith i-a dat o palmă în faţă prezentatorului Oscarurilor, Chris Rock, pentru că a făcut o glumă despre soţia sa, într-un moment care a umbrit cea mai importantă ceremonie de decernare a premiilor de la Hollywood.
  •  O Adele înlăcrimată şi-a amânat turneul din Las Vegas cu o zi înainte de începerea concertelor, spunând că jumătate din echipa sa avea COVID-19 şi că pandemia a cauzat întârzieri. Ea a dat startul spectacolelor 10 luni mai târziu.

 

  •  Johnny Depp şi Amber Heard s-au confruntat într-un tribunal din Virginia, după ce actorul şi-a dat în judecată fosta soţie, susţinând că aceasta l-a defăimat atunci când s-a autointitulat "o figură publică care reprezintă abuzul domestic" într-un articol de opinie dintr-un ziar. Heard a contraatacat, spunând că Depp a defăimat-o atunci când avocatul său a numit acuzaţiile ei o "farsă". Depp a câştigat peste 10 milioane de dolari în despăgubiri. Juriul a decis în favoarea lui Heard în cazul unei cereri reconvenţionale.

 

  •  Rapperul Kanye West, cunoscut în prezent sub numele de Ye, a provocat controverse cu izbucniri pe reţelele de socializare, inclusiv cu remarci antisemite, ceea ce a dus la încetarea unor legături cu companii - o decizie care l-a scos de pe lista Forbes a miliardarilor lumii.

 

  • Alec Baldwin şi producătorii filmului western "Rust" au ajuns la o înţelegere în cadrul unui proces pentru moarte nedreaptă intentat de familia cineastului Halyna Hutchins, pe care actorul a împuşcat-o mortal în timpul filmărilor de anul trecut. Un procuror din statul New Mexico decide dacă va depune plângere penală.

 

  • Beyonce, Rihanna şi Britney Spears au revenit cu muzică nouă. Kate Bush a ajuns în fruntea topurilor cu "Running Up That Hill", cântecul din 1985 bucurându-se de o revenire datorită serialului Netflix "Stranger Things". Supergrupul suedez ABBA a revenit pe scenă, deşi sub forma unor avataruri digitale, sau "ABBAtars".

 

  • Tom Cruise a prezentat în premieră mult aşteptata continuare "Top Gun: Maverick", revenind în rolul pilotului pe care l-a interpretat pentru prima dată în filmul de acţiune din 1986. "Maverick" rămâne cel mai mare film din 2022, cu încasări de 1,48 miliarde de dolari la nivel mondial.

 

  •  Lumea şi-a luat rămas bun de la: actorii Sidney Poitier, Ray Liotta, Angela Lansbury, Olivia Newton-John şi Robbie Coltrane, precum şi de la vedetele muzicale Jerry Lee Lewis, Meat Loaf, Coolio, Taylor Hawkins şi Loretta Lynn, printre alţii.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici