Producătorii de hârtie igienică nu mai fac faţă: "Lucrăm deja non-stop! E fără precedent ce se întâmplă"

În timpul pandemiei coronavirus, hârtia igienică a devenit simbolul panicii peste tot în lume. Mulţi oameni au dat buzna în marile centre comerciale când au fost îndemnaţi să se izoleze în case, iar hartia igienică e nelipsită din lista de provizii de supravieţuire pe timp de criză.

3904 afișări
Imaginea articolului Producătorii de hârtie igienică nu mai fac faţă: "Lucrăm deja non-stop! E fără precedent ce se întâmplă"

Producători de hârtie igienică nu mai fac faţă: "Lucrăm deja non-stop! E fără precedent ce se întâmplă"

Producătorii de hârtie igienică nu se bucură însă. Şi ei încearcă să-şi limiteze producţia de teamă ca muncitorii să nu se îmbolnăvească, iar alţii lucrau deja la capacitate maximă şi susţin că nu mai fac faţă cererii uriaşe.

"Chiar nu pot să-mi explic de ce cumpără toată lumea hârtie igienică. Nu e ca şi cum vor folosi brusc mai multă. Iar cererea mare poate bloca lanţul de aprovizionare", a declarat Tom Sellars, şeful unei companii care produce hârtie igienică din Wisconsin, potrivit CNN.

"Lucrăm deja 24 din 24, 77 zile din 7. Avem deja capacitate maximă. Nu e ca şi cum putem să apăsăm pe un buton şi să mărim capacitatea. Cred că în momentul asta magazinele se bazează pe stocurile din depozite, până când vor primi marfă nouă de la producători", a mai spus Sellers.

 

Managerii se tem şi pentru sănătatea angajaţilor. Sunt peste 6500 de persoane infectate cu noul coronavirus în SUA şi 116 morţi.

"E fără precedent ce se întâmplă. Dacă muncitorii din fabrică se vor îmbolnăvi? Suntem deja la capacitate maximă şi lucrăm non stop. Chiar nu avem cum să mărim producţia", a declarat Sahil Tak, managerul unei alte companii care produce produse din hârtie.

O variantă luată în calcul de producătorii americani este renunţarea la producerea unor alte produse cum sunt prosoapele de bucătărie, în această perioadă, scrie CNN.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici