Proiectile explozive descoperite de un muncitor la o firmă care prelucrează sfeclă

Mai multe proiectile au fost descoperite de un muncitor al unei firme din oraşul Roman, judeţul Neamţ. Muniţia a fost preluată de specialiştii ISU, care au depozitat-o în siguranţă în vederea distrugerii.

463 afișări
Imaginea articolului Proiectile explozive descoperite de un muncitor la o firmă care prelucrează sfeclă

Proiectile explozive descoperite de un muncitor la o firmă care prelucrează sfeclă

Potrivit reprezentanţilor ISU Neamţ, echipa pirotehnică a instituţiei a intervenit, marţi, la o firmă din oraşul Roman, unde un muncitor a găsit muniţie într-o zonă în care se sortează sfeclă de zahăr.

„S-au găsit: un proiectil exploziv de calibrul 75 mm, un focos de cap pentru proiectil, un proiectil exploziv de calibrul 47 mm şi un stabilizator pentru lovitură de aruncător”, a transmis ISU.

Elementele de muniţie au fost depozitate în siguranţă de reprezentanţii ISU Neamţ în vederea distrugerii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici