Razie de amploare a Poliţiei în Capitală: Doi şoferi au fost prinşi drogaţi

  • Doi şoferi au fost prinşi drogaţi la volan, în Capitală
  • Cei doi au fost prinşi în urma unei razii a Brigăzii Rutiere, în care au fost date 28 de amenzi
  • Au fost reţinute 17 permise de conducere, majoritatea pentru consum de droguri sau alcool la volan
1138 afișări
Imaginea articolului Razie de amploare a Poliţiei în Capitală: Doi şoferi au fost prinşi drogaţi

Razie de amploare a Poliţiei în Capitală: Doi şoferi au fost prinşi drogaţi

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au ieşit la control sâmbătă seara şi au dat 28 de amenzi în valoare de peste 15.000 lei. Au fost reţinute şi 17 permise de conducere, majoritatea pentru consum de droguri sau alcool la volan.

De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare şi două numere de înmatriculare.

Un bărbat de 47 de ani a fost prins pe bd. Beijing conducând beat. Alcooltestul a indicat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat de 38 de ani a condus pe bd. Pieptănari beat, iar Alcooltestul a indicat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, bărbatul nu avea nici permis.

De asemenea, doi tineri de 21 şi 29 de ani au fost prinşi pe bd. Beijing, respectiv pe Calea Şerban, conducând drogaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici