Şapte persoane au ajuns la spital după ce un TIR a lovit un autobuz care staţiona pentru a lua călători

Şapte persoane au fost transportate la spital, marţi dimineaţă, după ce un TIR s-a ciocnit de un autobuz care oprise să ia călători, accidentul având loc pe DN1B, în judeţul Prahova.

1048 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane au ajuns la spital după ce un TIR a lovit un autobuz care staţiona pentru a lua călători

Şapte persoane, transportate la spital după ce un TIR a lovit un autobuz

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc pe DN 1B, în localitatea Loloiasca.

Un TIR a lovit un autobuz care staţiona pentru a lua călători. Poliţiştii sunt la faţa locului pentru cercetare. Din cauza accidentului, traficul este restricţionat în zonă.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a precizat că în autobuz erau 40 persoane, dintre care 7 au fost duse la spital.

“Au fost transportate la spital 7 persoane, cu diverse traumatisme, unele cu atac de panică”, a declarat Vasiloae.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici