Simona Halep se întoarce pe suprafaţa preferată! Unde se antrenează tenismena pentru meciul de Fed Cup cu Marea Britanie

Simona Halep a început marţi antrenamentele pe zgură, suprafaţa pe care se vor desfăşura următoare competiţii importante din tenis.

1007 afișări
Imaginea articolului Simona Halep se întoarce pe suprafaţa preferată! Unde se antrenează tenismena pentru meciul de Fed Cup cu Marea Britanie

Halep se întoarce pe suprafaţa preferată! Unde se antrenează tenismena pentru meciul de Fed Cup cu Marea Britanie (Imagine: Hepta/ Mediafax Arhiva Foto)

Halep se întoarce pe suprafaţa preferată! Numărul 5 WTA s-a antrenat pe zgură, pregătindu-se încă de pe acum în vederea întâlnirii România - Marea Britanie din Fed Cup! Simona a efectuat o sesiune de antrenament marţi, la Arenele BNR din Capitală, împreună cu un tânăr sparring-partner - Tudor Ştefan Gheorghiţă.

După un start de sezon în care a evoluat numai pe hard, ultima oară la Miami (sfert de finală), Simona trece pe zgură, o suprafaţă pe care obţinut cele mai bune rezultate ale carierei. După meciul de Fed Cup programat în perioada 22-23 aprilie, Halep va merge la turneul Premier de la Stuttgart, apoi la Madrid (Premier Mandatory), Roma (Premier 5) şi Roland Garros (Grand Slam).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici