Un muncitor a infectat 533 de persoane cu noul coronavirus. Anunţul oficial al preşedintelui unui stat african

Un muncitor la o fabrică de prelucrare a peştilor din oraşul Tema, de pe malul mării atlantice din Ghana, a infectat 533 alţi de muncitori cu noul coronavirus, a declarat preşedintele Ghanei, Nana Akufo-Addo, relatează France24.

1158 afișări
Imaginea articolului Un muncitor a infectat 533 de persoane cu noul coronavirus. Anunţul oficial al preşedintelui unui stat african

Un muncitor a infectat 533 de persoane cu noul coronavirus. Anunţul oficial al preşedintelui unui stat african

 

Potrivit France24, o singură persoană a răspândit virusul la alte 533 de persoane dintr-o fabrică care se ocupă cu prelucrarea peştelui, focarul fiind raportat vineri în oraşul Tema, din Ghana. Cele 533 de persoane făceau din echipa de instalaţii, dar mai multe informaţii despre incident nu au fost dezvăluite, spun autorităţile medicale.
 
"Toate cele 533 de persoane au fost infectate de o singură persoană. Implementarea strategiei noastre de urmărire, testare şi tratare agresivă este cea mai sigură modalitate de a înrădăcina virusul", a spus preşedintele Ghanei, Akufo-Addo.
 
De asemenea, preşedintele a menţionat că cele 533 de cazuri pozitive, reprezintă aproximativ 11.3% din totalul infecţiilor din Ghana.
 
în Ghana au fost raportate 4700 de cazuri de Covid-19, fiind statul cu cel mai mare numar de infecţii din Africa de Vest. Oficialul a mai spus că 22 de persoane au murit de coronavirus, în timp ce 494 s-au recuperat. Cu 160.501 de teste de la izbucnire pandemiei, Akufo-Addo a declarat că Ghana a efectuat teste la un milion de locuitori oameni decât oricare altă ţară din Africa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici