Un sistem bancar unificat de plăţi în zona euro va deveni funcţional în 2022

  • Şaisprezece bănci din zona euro au anunţat că un sistem unificat de tranzacţii va fi funcţional începând din anul 2022
  • Bănci: "Soluţia va fi un nou standard în materie de plăţi pentru consumatorii europeni şi pentru companii"
  • Politicienii europeni încearcă de mult timp să creeze un sistem de tranzacţii bancare care să fie în concurenţă cu Mastercard şi Visa
450 afișări
Imaginea articolului Un sistem bancar unificat de plăţi în zona euro va deveni funcţional în 2022

Un sistem bancar unificat de plăţi în zona euro va deveni funcţional în 2022 - PUBLICAT FLUX

Şaisprezece bănci din zona euro au anunţat, joi, că un sistem unificat de tranzacţii va fi funcţional începând din anul 2022, informează agenţia de presă Reuters.

"Soluţia va fi un nou standard în materie de plăţi pentru consumatorii europeni şi pentru companii, cu toate tipurile de tranzacţii, inclusiv cele în magazine, online, la retragerile de numerar şi prin reciprocitate, în plus faţă de actualele sisteme internaţionale de plată", anunţă 16 bănci din zona euro.

Politicienii europeni încearcă de mult timp să creeze un sistem de tranzacţii bancare care să fie în concurenţă cu Mastercard şi Visa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici