Unul dintre cele mai mari mall-uri din Bucureşti ar putea fi scos la vânzare

Dezvoltatorul Sun Plaza spune că dacă ar primi un preţ bun, ar putea vinde mallul. "Niciodată să nu spui niciodată".

2094 afișări
Imaginea articolului Unul dintre cele mai mari mall-uri din Bucureşti ar putea fi scos la vânzare

Unul dintre cele mai mari mall-uri din Bucureşti ar putea fi scos la vânzare/Sun Plaza/Foto: Mediafax

Friedrich Wachernig, mem­bru în boardul dezvoltatorului aus­triac S Immo, care deţine în Bu­cu­reşti mallul Sun Plaza, spune că nu exclude pe viitor o eventuală vânzare a centrului comercial.

"Nu luăm în consi­de­rare acum, însă, dacă am primi un preţ bun, am pu­tea vinde Sun Plaza. Nicio­dată să nu spui niciodată, poate în viitor", spune Wacherning.

Sun Plaza a fost inau­gurat în 2010, iar anul tre­cut vânzările au crescut cu 17,7% faţă de 2015.

Continuarea articolului o găsiţi pe www.zf.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici