Ursula von der Leyen, sfătuită de Vladimir Putin să contribuie la îmbunătăţirea relaţiilor UE-Rusia

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, i-a cerut Ursulei von der Leyen, desemnată pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, să contribuie la îmbunătăţirea relaţiilor dintre Uniunea Europeană şi Moscova.

564 afișări
Imaginea articolului Ursula von der Leyen, sfătuită de Vladimir Putin să contribuie la îmbunătăţirea relaţiilor UE-Rusia

Ursula von der Leyen, sfătuită de Vladimir Putin să contribuie la îmbunătăţirea relaţiilor UE-Rusia

"Rolul Ursulei von der Leyen va fi central în determinarea viitorului relaţiilor dintre noi şi Uniunea Europeană", a declarat Vladimir Putin în cursul vizitei în Italia.

"Relaţiile Rusia-UE trebuie dezvoltate pe baza egalităţii şi respectului reciproc", a adăugat Vladimir Putin, conform site-ului Politico.eu.

Liderul de la Kremlin a amintit că Moscova este îndemnată la nivel internaţional să rezolve conflictul din Ucraina. "Dar nu trebuie să ni se atribuie nouă întreaga responsabilitate, trebuie să fie şi contribuţiile celorlalte părţi implicate", a subliniat Vladimir Putin.

Taguri:
rusia,
ue,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici