Vaccinul redeschide Thailanda. Agenţiile au deja rezervate 35% dintre locurile din toamnă

  • Aproximativ 5.000 de turişti români călătoreau anual în Thailanda înainte de pandemie
  • Insula Phuket vrea să îşi deschidă porţile pentru turiştii vaccinaţi
  • Agenţiile au deja rezervate 35% dintre locurile din toamnă
876 afișări
Imaginea articolului Vaccinul redeschide Thailanda. Agenţiile au deja rezervate 35% dintre locurile din toamnă

Vaccinul redeschide Thailanda. Agenţiile au deja rezervate 35% dintre locurile din toamnă

Din toamnă s-ar putea să poţi călători din nou în Thailanda. Phuket, una dintre cele mai căutate insule ale Thailandei, s-ar putea deschide pentru turiştii care sunt vaccinaţi. Asociaţia Turstică şi Camera de Comerţ a insulei plănuiesc să strângă fonduri pentru a vaccina 70% din populaţia băştinaşă, fără să mai aştepte măsurile autorităţilor. Astfel, turiştii ar putea veni în siguranţă. Agenţiile de turism deja au pregătit ofertele. Înainte de pandemie mergeau anual în Thailanda aproximativ 5.000 de turişti. Pentru 7 nopţi de cazare într-un hotel de 4* preţurile sunt între 695 de euro şi 800 de euro de persoană.

MARIUS BERCA – director operaţional Christian Tour: Cu siguranţă Thailanda va deveni o destinaţie foarte solicitată de turişti. Eu vă pot spune că până a fi impuse restricţiile, în perioada noiembrie, februarie, martie aveam cam 1000 de rezervări pentru această destinaţie. Noi vom da drumul din nou în luna noiembrie la zboruri charter direct spre Thailanda. Avem şi rezervări pentru acea perioadă, pentru primele plecări pentru zboruri charter. Sunt undeva între 30-35% .

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici