Xiaomi a prezentat modelul Mi 10 Ultra. Un telefon premium la un preţ accesibil

  • Xiaomi lansează pe 16 august, în China, telefonul care se încarcă în 23 de minute
  • Face poze trăznet, are zoom 120X şi filmează 8k
  • Varianta de bază costă 700 de dolari, iar cea de top 1000
10015 afișări
Imaginea articolului Xiaomi a prezentat modelul Mi 10 Ultra. Un telefon premium la un preţ accesibil

Iată noul flagship de la Xiaomi

Xiaomi ştie că te-ai săturat să umbli cu bateria externă după tine, aşa că îţi rezolvă problema.

Ei au creat un telefon care se încarcă în doar 23 de minute. Se numeşte Xiaomi Mi 10 Ultra şi face concurenţă telefoanelor de top.

Are un ecran Oled, se mişcă foarte rapid şi face poze de nota 10. Are patru camere foto, una chiar cu zoom de 120X care îţi va permite să spionezi până şi vecinii. Noul procesor îţi va permite să filmezi 8k pentru a capta cele mai imporante momente la o calitate superioară.

Vei avea de ales între două modele, unul mai rapid ca altul. Dacă vrei să achiziţionezi varianta de bază, va trebui să scoţi din buzunar 700 de dolari, în timp ce varianta mai rapidă şi mai bună te va costa vreo 1000 de dolari.

Noul telefon vine în două culori, Obsidian Black şi Mercury Silver.

DxOMark, cea mai importantă autoritate în materie de testare a camerelor foto, a confirmat deja că acesta este cel mai bun telefon de pe piaţă la capitolul fotografii.

Acestea sunt primele impresii. Dacă doreşti mai multe detalii, va trebui să aştepţi până la lansarea de pe 16 august din China.

XEETECHCARE, tech youtuber: Acest telefon se va încărca de la 0 la 100% în doar 23 de minute şi se poate încărca de la 0 la 41% în doar 5 minute. Vorbim de o baterie de 4.500 MAH şi pentru mine este extraordinar.

DXOMARK: Părţile bune ale lui Xiaomi Mi 10 Ultra sunt bokeh natural, white balance precis, detalii excelente în zoom, autofocus rapid în modul foto şi video, stabilizare optică efectivă. Ca puncte minus avem: uneori textura nu este naturală, prezintă zone blurate din cauza softului, puţin noise şi pierdere de detalii în pozele wide-angle.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici