14 ani de la primul iPhone. Steve Jobs: Aici nu vorbim de 3 device-uri separate! Este un singur device! Şi îl numim iPhone! Astăzi, Apple va reinventa telefonul

  • Pe 9 ianuarie 2007, Steve Jobs a prezentat primul iPhone
  • Costa 499 de dolari şi s-a vândut în 6.1 milioane de unităţi
  • Până în prezent au fost vândute peste 2.2 miliarde de modele de iPhone
3425 afișări
Imaginea articolului 14 ani de la primul iPhone. Steve Jobs: Aici nu vorbim de 3 device-uri separate! Este un singur device! Şi îl numim iPhone! Astăzi, Apple va reinventa telefonul

14 ani de la primul iPhone. Steve Jobs: Aici nu vorbim de 3 device-uri separate! Este un singur device! Şi îl numim iPhone! Astăzi, Apple va reinventa telefonul

Ştii că peste 3.5 miliarde de oameni au un smartphone în buzunar. Nu cu mult timp în urmă aveam nevoie de un calculator să intrăm pe net. Totul s-a schimbat acum fix 14 ani, când Steve Jobs a spus aceste cuvinte.

STEVE JOBS - fost CEO Apple: Aici nu vorbim de 3 device-uri separate! Este un singur device! Şi îl numim iPhone! Astăzi, Apple va reinventa telefonul.
 
Pe 9 ianuarie 2007, Steve Jobs prezenta primul iPhone. Smartphone-ul de la care au pornit toate din prezent. Puteai controla totul pe display cu degetele şi puteai accesa internetul. Poate că în prezent nu pare a fi ceva wow, dar la acea vreme toate telefoanele aveau multe taste. 30 de luni a lucrat Apple să creeze primul iPhone şi a investit 150 de milioane de dolari.
 
Device-ul prezentat de Steve Jobs a propulsat Apple în topul companiilor de tehnologie din lume. Primul iPhone costa 500 de dolari şi a fost cumpărat de peste 6 milioane de oameni. În următorii 14 ani, peste 2 miliarde de oameni au cumpărat un model de iPhone.
 
De atunci:
  • APPLE A LANSAT 20 DE MODELE DE IPHONE ÎN 14 ANI
  • PRIMUL IPHONE COSTA 500 DE DOLARI, VERSIUNEA CU 4GB
  • 1 MILIARD DE IPHONE-URI SUNT FOLOSITE ÎN PREZENT
  • APPLE, PRIMA COMPANIE EVALUATĂ LA PESTE 2.000 MILIARDE 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici