A început Black Friday 2023 la HUAWEI Store! Reduceri de până la 40% şi preţuri speciale la telefoane şi smartwatch-uri, până pe 3 decembrie (P)

HUAWEI Store a dat startul reducerilor de Black Friday 2023. De astăzi până pe 3 decembrie, magazinul oficial online din România îşi aşteaptă utilizatorii cu o mulţime de surprize şi oferte speciale pentru toate categoriile de produse.

163 afișări
Imaginea articolului A început Black Friday 2023 la HUAWEI Store! Reduceri de până la 40% şi preţuri speciale la telefoane şi smartwatch-uri, până pe 3 decembrie (P)

A început Black Friday 2023 la HUAWEI Store! Reduceri de până la 40% şi preţuri speciale la telefoane şi smartwatch-uri, până pe 3 decembrie (P)

HUAWEI a pregătit preţuri speciale atât pentru smartphone-uri, cât şi pentru dispozitivele inteligente din categoria wearables. Reducerile sunt de neratat.

HUAWEI Black Friday 2023 aduce în prim-plan o serie de cupoane, care oferă reduceri suplimentare pe lângă preţul deja redus al produselor. Cupoanele pot fi obţinute direct pe site de către toţi utilizatorii magazinului HUAWEI Store şi trebuie aplicate în pagina de plată a comenzii.

Unul dintre cele mai populare cupoane va fi, cu siguranţă, cuponul cu extra reducere de 15%. Acesta este valabil pentru majoritatea produselor HUAWEI*: telefoane smartphone, ceasuri smartwatch, laptopuri, tablete, căşti audio, routere.

HUAWEI Mate X3, pliabilul elegant lansat în acest an, dotat cu două ecrane uimitoare şi cameră XMAGE cu ultra-apertură, va avea un discount de 2.000 de lei.

De asemenea, flagship-urile din Seria P60, modelele HUAWEI Mate 50 Pro şi Seria Nova 11 intră în campania Black Friday 2023 de pe HUAWEI Store, după cum urmează:

  • HUAWEI P60 Pro 512 GB – reducere de 1.000 de lei;

  • HUAWEI P60 Pro 256 GB – reducere de 500 de lei;

  • HUAWEI Mate 50 Pro – reducere de 1.500 de lei;

  • HUAWEI Nova 11 Pro/Nova 11 – reducere de 500 de lei.

HUAWEI WATCH Ultimate, noul smartwatch emblematic în materie de inovaţie şi design, precum şi HUAWEI WATCH 4 şi WATCH 4 Pro vor beneficia, în perioada 6 noiembrie – 3 decembrie, de un discount de 500 de lei.

Reducerile de până la 40% sunt calculate la preţul de listă şi pot fi regăsite la unele produse HUAWEI. De exemplu, smartphone-ul HUAWEI Mate 50 Pro Black / Silver cu preţ de listă 5.999 lei, redus direct la 4.999 lei, preţ la care se aplică un cupon de 1.500 lei, va avea un preţ final de 3.499 lei.

Campania HUAWEI Black Friday 2023 se regăseşte la adresa: https://consumer.huawei.com/ro/offer/promotii-black-friday-huaweistore/

De asemenea, toţi utilizatorii care plasează comanda de pe HUAWEI ID valid, primesc automat 2% din valoarea comenzii înapoi în contul lor HUAWEI, sub formă de puncte HUAWEI. Ulterior, pot transforma aceste puncte în discounturi directe la comenzi viitoare. Orice utilizator îşi poate crea gratuit un cont HUAWEI ID.

Alte beneficii pentru clienţii HUAWEI Store:

  • Livrare gratuită şi rapidă la orice comandă, indiferent de valoarea acesteia

  • Până la 12 rate fără dobândă

  • Plata cu cardul Sodexo Pluxee Cadou

  • Pachete promoţionale speciale

  • Caruselul cupoanelor – unde pot câştiga cupoane la produsele preferate

*Cuponul de extra reducere 15% nu se aplică pentru produsele: HUAWEI WATCH Ultimate Design, HUAWEI WATCH GT 4 şi HUAWEI FreeBuds Pro 3

**Un cupon nu poate fi cumulat cu alte cupoane, în aceeaşi comandă. Nu se acordă contravaloarea în bani a cuponului.

***Toate reducerile menţionate sunt oferite sub formă de cupon disponibil direct în pagina produsului respectiv şi reprezintă discount direct la valoarea coşului de cumpărături.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici