AppGallery, al treilea magazin de aplicaţii din lume, aduce românilor cele mai populare aplicaţii de călătorie pe telefoanele HUAWEI

  • Al treilea magazin de aplicaţii din lume, AppGallery, vine cu unele dintre cele mai populare aplicaţii de călătorie şi navigaţie care îi ajută pe români să îşi petreacă vacanţa acolo unde îşi doresc.
  • Printre cele mai populare aplicaţii folosite de români atunci când îşi planifică vacanţa sunt Booking.com, Trivago, Ryanair, eSky, Skyscanner, Turkish Airlines Flight Ticket, Qatar Airways, Air France sau Trip.com.
  • Toate acestea sunt disponibile în AppGallery şi pot fi descărcate uşor de către orice posesor al unui telefon HUAWEI.
115 afișări
Imaginea articolului AppGallery, al treilea magazin de aplicaţii din lume, aduce românilor cele mai populare aplicaţii de călătorie pe telefoanele HUAWEI

Plecarea într-o călătorie presupune şi nevoia de mobilitate prin oraşul sau zona turistică în care  te afli, astfel că românii pot folosi din AppGallery şi aplicaţii de transport în comun, închirieri de maşini sau de comandare a unui taxi. În această categorie se încadrează aplicaţii precum Petal Maps, 24pay, Star Taxi, Car Rental, Taxi.eu sau Bolt. 

Aplicaţia Booking.com este una dintre cele mai populare platforme folosite pentru rezervarea unei cazări în orice colţ al lumii, cu peste 1 milion de hoteluri şi apartamente puse la dispoziţie pentru românii care vor să călătorească în această vară. Sunt disponibile mai multe tipuri de filtre prin intermediul cărora poate fi ales hotelul dorit, iar mai mult de 107 milioane de comentarii şi review-uri ajută la alegerea celui mai bun loc de cazare.

Românii aleg să plece desori în vacanţă cu avionul către alte ţări. Înainte de pandemie, în 2019, se înregistrau în jur de 15 milioane de pasageri care plecau din aeroportul Otopeni, iar 90% din aceştia aveau bilete către destinaţii internaţionale. Acelaşi aeroport Otopeni a avut în 2022 un trafic aerian de 12 milioane de pasageri, în creştere cu 82% faţă de 2021, conform datelor statistice furnizate de Compania Aeroporturi Bucureşti.

Pentru a alege cel mai potrivit zbor, românii au la dispoziţie diverse aplicaţii ale companiilor aeriene prin intermediul cărora pot cumpăra biletul de avion şi ulterior pot urmări eventualele modificări în ceea ce priveşte zborul sau îşi pot face check-in-ul rapid direct din telefon. Iar unele aplicaţii precum eSky oferă posibilitatea de a achiziţiona bilete de avion, dar şi pachete de zbor + cazare, având în portofoliu oferte de la peste 900 de companii aeriene, printre care se numără WizzAir, Blue Air, Ryanair, Tarom, Air France, Alitalia şi multe altele.

În ceea ce priveşte mobilitatea prin oraşe sau staţiuni turistice, românii pot folosi aplicaţii prin intermediul cărora pot solicita taxiuri, pot folosi transportul în comun sau pot închiria o maşină, această ultimă variantă fiind foarte apreciată de cei care doresc mai multă libertate de mişcare, fără să fie constrânşi de un program de circulaţie ca în cazul transportului în comun sau de un cost care nu poate fi preconizat în ceea ce priveşte folosirea taxiului.

Pentru închirierea unei maşini, una dintre cele mai populare aplicaţii este Car Rental, aplicaţie cu mai mult de 7 milioane de utilizatori din întreaga lume, cu mai mult de 110,000 de locaţii de închirieri auto şi cu peste 7 milioane de maşini de închiriat. Iar dacă cea mai bună opţiune de deplasare dintr-un loc în altul în vacanţă rămâne taxiul, aplicaţia Bolt stă la îndemâna turiştilor în peste 30 de ţări şi mai mult de 100 de oraşe din întreaga lume.

AppGallery este platforma oficială de aplicaţii a HUAWEI, fiind a treia din lume cu peste 223.000 de aplicaţii disponibile la nivel global. Prin intermediul acesteia, utilizatorii pot instala aplicaţiile dorite pe telefoanele HUAWEI.

Despre AppGallery

AppGallery este platforma oficială de distribuţie a aplicaţiilor pentru dispozitivele HUAWEI, oferind o colecţie de 18 categorii de aplicaţii cu conţinut premium organizat la nivel global. Dezvoltatorii se asigură că aplicaţiile pot fi utilizate fără probleme pe dispozitivele inteligente în toate scenariile, oriunde şi oricând, fără ca securitatea să fie compromisă. Fiind una dintre primele 3 platforme globale de distribuţie a aplicaţiilor, AppGallery oferă o mare varietate de aplicaţii globale şi locale din diferite categorii, inclusiv navigaţie şi transport, ştiri, reţele sociale, finanţe, divertisment şi altele. AppGallery este disponibilă în peste 170 de ţări şi regiuni cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global şi 6 milioane de dezvoltatori înregistraţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici