Apple lansează astăzi Iphone 15. Tot ce trebuie să ştii înainte de evenimentul "Wonderlust"

  • Gigantul tehnologic Apple organiza astăzi evenimentul "Wonderlust"
  • La eveniment va fi lansată noua generaţie de iPhone-uri, precum şi alte produse
  • Evenimentul va începe la ora 20:00 ora României.
545 afișări
Imaginea articolului Apple lansează astăzi Iphone 15. Tot ce trebuie să ştii înainte de evenimentul "Wonderlust"

Apple lansează astăzi Iphone 15. Tot ce trebuie să ştii înainte de evenimentul "Wonderlust"

Cel mai discutat gadget este iPhone 15, care va veni cel mai probabil în patru versiuni şi cu un port de încărcarea prin USB Type-C.

Iată o listă cu lansările aşteptate la evenimentul Apple de astăzi

Va fi lansată nouă gamă de telefoane Apple - iPhone 15. Aceasta va include iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro şi iPhone 15 Pro Max. Este de aşteptat ca Apple să continue pe linia dată de iPhone 14. Acest lucru înseamnă că iPhone 15 şi iPhone 15 Pro ar putea avea un ecran de 6,1 inchi, iar iPhone Plus şi iPhone 15 Pro Max pot veni cu un ecran de 6,7 inchi. Alte modificări de design ar putea include margini mai subţiri.

Apple va trece cu Iphone 15 la încărcarea prin USB Type-C ca urmare a reglementărilor Uniunii Europene.

De asemenea, se aşteaptă ca Apple să dezvăluie noile modele de ceasuri. Se aşteaptă ca Apple Watch Series 9 şi noul Ultra să aibă un nou hardware şi o nouă rată de refresh a ecranului. Se aşteaptă ca Watch Series 9 să fie disponibil în dimensiuni de 41 şi 45 de milimetri, în timp ce Watch Ultra 2 este aşteptat să fie disponibil în dimensiuni de 49 de milimetri.

Căştile Airpods vor primi şi ele noi caracteristici odată cu noul model ce va fi lansat astăzi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici