Apple lansează noul Iphone SE

  • Ca şi predecesorul său, a doua generaţie de Iphone SE va avea un ecran de 4.7 inch
  • Are incorporat noua tehnologie A13 Bionic chip
  • Butonul de Home este prevăzut cu recunoaşterea amprentei
456 afișări
Imaginea articolului Apple lansează noul Iphone SE

Apple lansează noul Iphone SE

Apple a dezvăluit noua versiune de Iphone SE în plină epidemie de coronavirus. Prezentat de obicei într-o ceremonie care aduna zeci de fani ai brand-ului, lansarea sa a fost făcută în mediul online datorită restricţiilor impuse de pandemie.
 
Noul smartphone moşteneşte mai multe caracteristici de pe linia de producţie a seriei Iphone 11. Datorită tehnologiei A13 Bionic chip, camera de pe spate este capabilă să realizeze mai multe funcţii care erau disponibile doar în variantele Iphone multi-lens. 
 
Cu o cameră de 12 megapixeli, cei de la Apple susţin că poate îndeplini efecte de înaltă calitate precum restul variantelor disponibile prevăzute cu lentile multiple. De asemenea, poate filma în modul 4K la o viteză de 60 de frame-uri pe secundă.
 
Versiunea recent lansată vine în trei variante de culoare: negru, alb şi roşu. Corpul noului SE este realizat din aluminiu şi este acoperit cu sticlă, fiind capabil de încărcare wireless. Este rezistent la apă la o adâncime de un metru timp de 30 de minute şi la praf. 
 
Spre deosebire de celelalte modele lansate, va avea clasicul buton de Home cu recunoaşterea digitală a amprentei. Dimensiunea ecranului de 4.7 inch îl face potrivit pentru a încăpea în orice buzunar, fiind uşor de transportat.
 
Printre dezavantaje, ar fi lipsa conectivităţii 5G şi recunoaşterea facială regăsită la modelele de top.
 
Va fi disponibil în trei variante de memorie: 64GB, 128GB şi 256 de GB, cu un preţ de pornire de la $399. Noul telefon poate fi comandat online din data de 24 aprilie, magazinele Apple din toată lumea fiind închise datorită pandemiei de coronavirus.
 
sursa foto: profimedia
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici