Brandul MB&F a lansat un ceas de lux în valoare de 440.000 de dolari

  • MB&F a lansat modelul de ceas de lux care imită aeronavele şi maşinile clasice ale anilor '40 şi '50
  • E alcătuit dintr-un mecanism de 301 componente în mişcare şi 52 de pietre preţioase
  • Ceasurile HM9 Sapphire Vision se vând la preţul de 440,000 de dolari
2098 afișări
Imaginea articolului Brandul MB&F a lansat un ceas de lux în valoare de 440.000 de dolari

Compania MB&F este producătoare de ceasuri de lux. Acum ei au lansat o ediţie limitată a modelului HM9 denumită Sapphire Vision. Acest nou model este alcătuit dintr-o carcasă transparentă tridimensională de safir şi metale preţioase.

Modelul pare să imite maşinile şi aeronavele clasice ale anilor '40 şi '50. Producătorul a înlocuit carcasa de titan, ale modelelor precendente, cu una din safir.

Scopul principal al carcasei transparente este să evidenţieze mecanismul. Sunt 301 componente în mişcare şi 52 de pietre preţioase.

Preţul unui model HM9 Sapphire Vision este de 440 de mii de dolari. Este un produs exclusivist care vine în 4 ediţii limitate a câte 5 bucăţi fiecare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici