Braţele bionice care pot imita mişcările mâinilor vor fi disponibile pentru toţi pacienţii din Anglia care au nevoie

  • Braţele bionice care pot imita mişcările reale ale mâinii vor fi puse la dispoziţia persoanelor amputate, a anunţat NHS.
  • Serviciul Naţional de Sănătate (NHS) din Anglia va pune la dispoziţia fiecărui pacient care are nevoie de această tehnologie.
347 afișări
Imaginea articolului Braţele bionice care pot imita mişcările mâinilor vor fi disponibile pentru toţi pacienţii din Anglia care au nevoie

Sursa foto: Twitter

Braţele bionice funcţionează prin semnale electrice ale creierului şi au capacităţi de prindere multiple, permiţând o gamă mai largă de mişcări pentru a uşura sarcinile zilnice.
 
Directorul executiv al serviciului de sănătate, Amanda Pritchard, a declarat: „Aceste incredibile proteze multi-grip au făcut deja o diferenţă uriaşă pentru veterani şi, prin urmare, este fantastic să le putem oferi tuturor pacienţilor din Anglia care au nevoie de ele.
 
„Braţele, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, folosesc cele mai noi tehnologii care vor spori independenţa oamenilor şi vor schimba vieţile a zeci de persoane din întreaga ţară. NHS se află în fruntea inovaţiilor medicale, iar această lansare este cel mai recent exemplu al modului în care adoptăm cele mai bune progrese medicale pentru pacienţi”.
 
Protezele fuseseră disponibile în cadrul NHS doar pentru veteranii militari răniţi în timpul serviciului, potrivit Independent.
 
Cele oferite anterior de NHS erau modele de bază, cu mişcări limitate de deschidere şi închidere a prinderii.
 
Pacienţii eligibili trebuie să aibă suficienţi muşchi reziduali ai braţului superior pentru a trimite semnale care să creeze mişcări intuitive.
 
Pot fi utilizate de copii cu vârsta de doar nouă ani.
 
Persoanele vor fi evaluate cu atenţie pentru a găsi tipul de proteză potrivit pentru ele, în funcţie de cerinţele şi capacităţile lor.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici