Camera de 6.000 de dolari: Zeiss ZX1. Ce promite noul dispozitiv

  • Zeiss ZX1, cameră anunţată încă de acum doi ani, este disponibilă la precomandă
  • Aceasta este o cameră mirrorless full-frame cu Android care permite editarea fotografiilor
  • ZX1 are un preţ de 6.000 de dolari, peste rivalii Leica Q2 şi Sony RX1R II
647 afișări
Imaginea articolului Camera de 6.000 de dolari: Zeiss ZX1. Ce promite noul dispozitiv

Camera de 6.000 de dolari: Zeiss ZX1 FOTO Twitter/Photo Rumors

Dacă eşti pasionat de fotografie, află că producătorul german Zeiss este gata să-ţi îndeplinească toate dorinţele. Pentru un preţ destul de piperat însă, 6.000 de dolari.

ZX1 este un mirrorless prezentat de Zeiss încă din 2018. Însă abia acum a devenit disponibil pentru precomandă.

Acesta are un un senzor full-frame de 37megapixeli cu obiectiv fix de 35 milimetri.
 
Ce face camera deosebită? Are un ecran touchscreen pe spate care îţi permite să editezi fotografia pe loc. Asta pentru că are programul Adobe Lightroom deja instalat. Faci fotografia, o editezi şi poţi să o postezi imediat. Asta pentru că vine şi cu Wi-Fi şi 512GB spaţiu de stocare. â
 
Zeiss speră să te convingă astfel şi să le ia faţa rivalilor Leica şi Sony cu o cameră pe care o poţi avea la tine în orice moment. Au convins un fotograf profesionist să o încerce.
 
  •  „Pot face orice din cameră. E grozav. Această cameră va fi cea pe care o voi folosi în fiecare zi. Oricum am o cameră cu mine mereu, o scot de fiecare dată când văd o situaţie pe care vreau să o fotografiez. Cu siguranţă este un proces fluid”, spune Sabrina Weniger, fotograf freelance.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici