Bang & Olufsen, căşti premium pentru urechi fine. Compania sărbătoreşte 95 de ani de la înfiinţare

  • Bang & Olufsen sărbătoreşte 95 de ani de la înfiinţare
  • Compania a lansat căştile wireless premium Beoplay H95
  • Estetica, tehnica şi preţul acestor căşti reflectă valorile companiei
150 afișări
Imaginea articolului Bang & Olufsen, căşti premium pentru urechi fine. Compania sărbătoreşte 95 de ani de la înfiinţare

Dacă eşti un pasionat al sunetului de calitate, atunci asta e pentru tine. Bang & Olufsen, îţi căştile wireless premium cu care marchează aniversarea de 95 de ani a companiei.

Se numesc Beoplay H95. Calitatea sunetului e asigurată de procesarea digitală marca Bang & Olufsen şi au atenuarea zgomotului adaptivă, în funcţie de nivelul de zgomot ambiental şi control tactil.

Estetica este foarte elegantă, iar bateria ţine până la 38 de ore. 4 microfoane îţi asigură pentru convorbiri cât mai clare şi vin cu standardul Bluetooth 5.1. Pad-urile pentru urechi sunt din spumă cu memorie iar căştile vin într-o cutie de aluminiu. Totul pentru un preţ pe măsură – 800 de dolari.

Din 10 septembrie le poţi găsi în magazinele Bang & Olufsen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici