Cel mai mare şi aşteptat update PS5. Noile funcţii disponibile pe PlayStation 5

  • Update-ul PlayStation 5 are loc astăzi
  • Poţi transfera jocurile din PS5 pe un hard extern fără să le mai dezinstalezi
  • Funcţia Cross-generation Share Play îţi permite să joci cu persoane care au consola PS4
581 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare şi aşteptat update PS5. Noile funcţii disponibile pe PlayStation 5

Update PlayStation 5

Norocoşii care au prins un PS5 când a apărut au parte azi de cel mai mare update de la lansare. Una dintre funcţile noului update le va permite să extindă memoria de stocare din momentul acesta. 
 
Radu Crăciun este inginer, iar în timpul liber se relaxează prin gaming: „Am foarte multe jocuri instalate şi mereu vreau să joc jocuri noi, dar niciodată  n-am memorie. Acum cu update-ul ăsta nou am citit că pot sa-mi iau un hard extern, să salvez acolo jocurile să le joc direct de pe hard când vreau, cea ce mi se pare foarte util”.
 
Şi cum nu toată gaşca a prins un PlayStation 5, cei de la Sony vin în întâmpinarea lor cu noua funcţie Cross Generation Share Play.
 
Radu, în schimb, cunoaşte un precedent şi este puţin reticient.
 
„Categoric o să folosesc şi funcţia asta de cross-play, că mi se pare utilă, pot să joc cu prieteni  mei care au PS4 care n-au fost aşa de norocoşi ca şi mine, deşi în trecut am avut nişte probleme cu treaba asta de streaming. Am încercat să fac streaming pe un laptop şi telefon dar nu a fost foarte optimizat”, spune el.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici