Compania americană GoDaddy a făcut teste de securitate pe angajaţii săi

  • Compania americană GoDaddy şi-a testat angajaţii pe e-mail
  • Firma promitea un bonus de Crăciun de 650 de dolari fiecărui angajat
  • Angajaţii i-au descris pe patroni ca fiind insensibili
255 afișări
Imaginea articolului Compania americană GoDaddy a făcut teste de securitate pe angajaţii săi

Compania americană GoDaddy a făcut teste de securitate pe angajaţii săi

Uite bonusul, nu e bonusul. Compania americană GoDaddy, care oferă servicii de găzduire web şi care are un sediu şi la Iaşi, a trimis recent angajaţilor un e-mail prin care le spunea să se aştepte un bonus de Crăciun de 650 de dolari.

La câteva zile distanţă, după ce deja 500 de angajaţi au accesat e-mail-ul şi l-au completat cu datele personale, totul s-a dovedit a fi, de fapt, un test de securitate, scrie New York Post.

E-mail-ul spunea aşa: ”Primeşti acest mesaj pentru că nu ai trecut testul de phising”.

Ulterior, compania le-a cerut iertare angajaţilor care i-au considerat insensibili pe patroni.

Capitalul financiar a GoDaddy este de peste 14 de miliarde de euro, iar preţul acţiunilor companiei a crescut cu 18% în ultimul trimestru al anului.

O acţiune la GoDaddy te costă circa 85 de dolari în prezent.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici