Companiile de tech au creat măştile inteligente. Care este pe locul 1

  • LG a creat purificatorul portabil sub forma unei măşti care cântăreşte aproximativ 400g.
  • Masca Razer este confecţionată dintr-un plastic reciclabil transparent şi luminează pe întuneric.
  • Maskfone este creata de compania Binatone din Uk, are microfon şi căşti wireless şi un preţ de $50.
673 afișări
Imaginea articolului Companiile de tech au creat măştile inteligente. Care este pe locul 1

În cadrul evenimentului CES de anul acesta nu au fost prezentate numai maşini electrice, autonome sau roboţi. Marile companii de tech se preocupă de sănătatea populaţiei şi vin în ajutor cu modele de măşti revoluţionare.

Prima mască este creată de LG şi face parte din gama de produse Puricare menite să protejeze populaţia de aerul poluant sau viruşi. Este un purificator portabil cu baterie reîncărcabilă, sub forma unei măşti de aproximativ 400 de grame. Preţul ei este de 199 de dolari.
 
Al doilea proiect de acest gen este conceput de cei de la Razer. Masca lor este confecţionată dintr-un plastic transparent, reciclabil. Siliconul din jurul nasului şi al bărbiei creează un scut de protecţie. Ventilatoarele detaşabile de pe lateral filtrează aerul şi oferă o protecţie de 95% împotriva viruşilor. Mai mult decât atât, masca Razer luminează pe întuneric, cu ajutorul unor leduri.
 

 
O altă mască interesantă este MaskFone, creată de compania Binatone din UK. Aceasta vine la pachet cu un microfon şi căşti wireless. Are chiar şi o serie de butoane care ajută la reglarea volumului muzicii de pe telefon. Preţul este unul destul de avantajos, 50 de dolari.
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici