Cu noul launcher de la Ubisoft vei putea salva de oriunde te joci, indiferent că e PC, telefon sau consolă

  • Launcherul Uplay de la Ubisoft devine Ubisoft Connect
  • Vei putea salva toate elementele unui joc indiferent că eşti pe consolă sau PC
  • Deocamdată opţiunea e valabilă doar pentru un număr limitat de jocuri
173 afișări
Imaginea articolului Cu noul launcher de la Ubisoft vei putea salva de oriunde te joci, indiferent că e PC, telefon sau consolă

Cu noul launcher de la Ubisoft vei putea salva de oriunde te joci, indiferent că e PC, telefon sau consolă

Ubisoft îşi schimbă launcherul Uplay, dar schimbarea nu e doar cosmetică. Noul launcher Ubisof Connect vine cu modul cross-platform.

Sigur, face ce făcea şi Uplay până acum, adică îţi updatează jocurile, îţi păstrează lista de prieteni, poţi accesa magazinul Ubisoft, dar, pe lângă acestea, vei putea salva jocurile indiferent de platforma pe care o foloseşti, fie că e PC, telefon sau consolă.

Deocamdată, modul cross-progression e disponibil doar pentru jocurile Hyper Scape, Assassin’s Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising şi Riders Republic, dar Ubisoft promite să includă din ce în ce mai multe jocuri în noul launcher.

Update-ul de la Uplay la Ubisoft Connect se va face automat, fără să fie nevoie să reinstalezi jocurile şi va prelua toate realizările tale.

Alex vede şi părţile bune, dar şi pe cele mai puţin bune ale mişcării celor de la Ubisoft.

Alex, gamer: Lucrul bun e că e cross-platform, deci poţi să-ţi ţii toate jocurile de pe PlayStation, PC, Xbox, într-un singur loc. Partea mai nasoală, din punctul meu de vedere, e că achievement-urile, trofeele, toate chestiile alea, sunt la comun pe acelaşi cont şi sincer, de pe calculator se fac mult mai uşor decât pe o consolă. Sau viceversa, în funcţie de ce fel de utilizator eşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici