Cum să faci curat din vorbe. Aspiratorul care face treaba în locul tău

  • iRobot adaugă inteligenţă artificială aspiratoarelor robot.
  • Robotul va identifica piesele de mobilier, dar şi zonele în care nu poate intra.
  • Vei putea să comanzi vocal robotul prin Siri, Google sau Alexa.
214 afișări
Imaginea articolului Cum să faci curat din vorbe. Aspiratorul care face treaba în locul tău

Profimedia

Te-ai gândit vreodată la comanda “Hei Google, spune-i aspiratorului să cureţe sub masa” şi aspiratorul chiar să execute?

iRobot pregăteşte cel mai important upgrade pentru aspiratoarele robot de la înfiinţarea companiei – o platformă de inteligenţă artificială. Robotul va putea identifica piesele de mobilier dar şi zonele în care nu are acces, vei putea să-i defineşti zonele în care să cureţe şi chiar să-i dai comanda verbal, folosind un asistent digital, fie că e Alexa, Google sau Siri. Dacă cei mici fac mizerie la masă, trimiţi aspiratorul să cureţe şi ai scăpat de grijă.

Aplicaţia aspiratorului se va putea conecta cu alte device-uri din casă, cum ar fi încuietoarea smart, în aşa fel încât să pornească aspirarea imediat ce ai ieşit din casă.

Cătălin şi-a botezat robotul Mitică şi e foarte încântat de noile lui posibilităţi.

”Adevărul este că roboţelul meu, Mitică, aşa l-am botezat, are cam mult de furcă. Normal, când mai stau pe canapea şi mă uit la un film şi mai mănânc nişte cipsuri, mai cad pe jos, că se-ntâmplă. Şi-atunic, mi-ar conveni foarte tare să pot să-i spun, de exemplu, hei Google, spune-i robotului să cureţe în faţa canapelei. Ar fi o chestie foarte mişto,” spune Cătălin, posesorul unui astfel de robot.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici