Dacă nu mai vrei telefoane Huawei, ce zici de laptopuri?

  • După ce s-au închis multe uşi pentru Huawei, compania bate la ferestre
  • Au lansat un laptop premium, ieftin pentru ceea ce face Laptopul face competiţie Air-ului de la Apple şi „împrumută” chiar şi două denumiri de telefoane de la compania americană
  • Dacă au pierdut pe-o parte, chinezii vor să câştige pe alta şi anume: laptopuri
967 afișări

Huawei ţi-a pregătit noul model de 13”, care s-ar putea să-ţi placă.

Este compact, are un touchpad mai mare şi este mai uşor. Ecranul are ramele subţiri, are luminozitate crescută şi are touchscreen.

Înăuntru vei găsi, în funcţie de modelul pe care-l vei avea, procesoare fie i5, fie i7, cu 8 sau 16GB RAM.

După specificaţii, deja îţi dai seama că Huawei Matebook X 13” a fost făcut pentru cei care vor ceva mic, uşor şi puternic.

Vei avea de ales între patru culori: Emerald Green, Space Gray, Mystic Silver şi Rose Gold.

Pentru cea mai ieftină variantă, o să scoţi din portofel 1.150 $ şi pentru cea de top, undeva la 1.450 $.

Momentan a fost lansat doar în China şi urmează să ajungă şi la noi, până la sfârşitul anului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici