Dispare iMac Pro, apare alt iMac în locul lui

  • Apple a renunţat să mai fabrice computerul iMac Pro, lansat în 2017
  • Versiunea cea mai scumpă cu 32GB de RAM şi 1TB SSD costă 4.999 de dolari
  • Este un semn că Apple va lansa un nou model de iMac
143 afișări
Imaginea articolului Dispare iMac Pro, apare alt iMac în locul lui

Dispare iMac Pro, apare alt iMac în locul lui

Înainte să vină un produs nou, trebuie să dispară cel vechi. Asta se întâmplă cu iMac Pro de la Apple.

Ultimul model de iMac Pro, lansat în 2017, nu va mai fi fabricat. Doritorii vor putea să mai cumpere doar unităţile care există deja în stoc. Pentru alternativa la PC-urile cu Windows trebuie să bagi însă mâna adânc în portofel: poate costa şi 5.000 de dolari.

Viitoarea versiune poate fi şi mai scump. Zvonurile spun că va avea un nou design şi noul procesor produs chiar de Apple, M1.

Daniel, un român stabilit în UK care a creat o comunitate cu peste 1 milion de fani pe Youtube, crede că următorul iMac va fi lansat în luna iunie.

„Aşa spune că asta (luna iunie, la WWDC) este varianta cea mai probabilă pentru lansare. Desigur există şi opţiunea ca Apple să lanseze la o dată aleasă aleatoriu noul iMac. Dar nu ştiu ce să zic. O schimbare de design majoră ca aceasta, şi luaţi în calcul că aşa ceva nu s-a mai întâmplat din 2012, merită un eveniment propriu”, spune Daniel Rotar, tech youtuber.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici