Film de cinema creat cu telefoane Samsung. Comedia se va numi "Untact" şi e regizată de Kim Jee-woon

  • Samsung a anunţat că va produce un film înregistrat integral cu telefoanele Galaxy S20 şi Note 20
  • Se va numi "Untact" şi e o comedie regizată de Kim Jee-woon, cunoscut pentru The Last Stand (2013)
  • Samsung doreşte să promoveze tehnologia 8K, urmând să deschidă două cinematografe luna viitoare în Seul
206 afișări
Imaginea articolului Film de cinema creat cu telefoane Samsung. Comedia se va numi "Untact" şi e regizată de Kim Jee-woon

FOTO: Profimedia

Samsung vrea să mergi la cinema şi să vezi filme la rezoluţie 8k! Telefoanele Galaxy S20 şi Note 20 vor fi folosite pentru un scurtmetraj.

Actorii sunt coreeni şi au anunţat prezenţa în film la o emisiune TV. Filmul va fi o comedie romantică despre o relaţie la distanţă pe perioada pandemiei.
 
Filmul Untact va fi lansat mai întâi la cinema, pentru ca apoi să devină disponibil pe Youtube. Samsung le calcă astfel pe urme rivalilor. Apple a lansat la începutul acestui an un scurtmetraj filmat integral cu iPhone 11 Pro. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici